Online Backup


Had ik maar een backup gemaakt!

Online Backup via Cobra-ICT

Uw data veilig met Online Backup

Hoe vaak heeft u die vraag al gesteld? Altijd gedacht dat overkomt mij niet, of dat doe ik volgende week wel? U bent niet de enige. Een van de kwetsbaarste onderdelen van een computer is de harde schijf. Laat dit nu net de plek zijn waar al uw data opgeslagen is. Negen van de tien keer gaat het om foto’s van vakanties of dierbare momenten die u kwijt bent omdat de harde schijf het begeven heeft.

Cobra-ICT heeft de oplossing voor u, Online backup. Automatisch uw bestanden Online opslaan en een backup maken naar uw externe harde schijf. Beter dubbel opgeslagen dan helemaal niet opgeslagen. Alleen een externe schijf is niet voldoende. Ook deze kan kapot gaan, of erger nog gestolen worden. Maak daarom nu gebruik van onze Online Backup Service. Samen met u bekijken wij welke opslagmethode het beste bij u past. Daarna zullen wij u helpen met het instellen van de backup.

Voor meer informatie en prijzen over Online Backup kunt u contact opnemen via ons contactformulier of via onderstaande downloads (alleen informatie en uitleg).

Particulier:
Cobra-ICT Endpoint Backup

Zakelijk:
Cobra-ICT Server Backup Ahsay
Cobra-ICT Server Backup IASO