Gneo


Taken beheren was nog nooit zo makkelijk.

Weg met alle Post-its en andere losse papiertjes,

stap over op Gneo!

Gneo (spreek uit als nie-oh) is een iOS App die je helpt om al je taken bij te houden en uit te voeren. Het principe van Gneo is gebaseerd op de Eisenhower Matrix.

De Eisenhower Matrix helpt je om taken te prioriteren op basis van “Belangrijk” en “Dringend”.

De app ziet er strak uit, eenvoudig in gebruik en snel. Door de integratie met je agenda kun je de taken ook zien zonder Gneo te hoeven openen. Daarnaast heeft Gneo ook een synchronisatie mogelijkheid met Evernote. Je kunt meerdere notitieboeken aanmaken zodat je de taken kunt onderverdelen/organiseren in bijvoorbeeld werk, privé, projecten, enzovoort.

Aan elke taak kun je een label, notitie, herinnering, bestand, lokatie of Follow-up toevoegen. Door middel van de knoppen Important (Belangrijk) en Urgent (Dringend) geef je de taak de juiste prioriteit. Dit laatste is vooral goed zichtbaar in de Canvas view. Naast het Canvas view is er ook nog de Forecast view en List view.

Forecast view

Geeft een overzicht van je taken in je agenda.

List view

Lijst van alle taken.

Canvas view

Overzicht van je taken in een Matrix zodat je snel ziet welke taken het meest belangrijk en dringend zijn en welke juist niet.

Wilt u meer weten over Gneo of een workshop volgen, neem dan contact op via ons contactformulier. Als Ambassadeur van Gneo kunnen wij er voor zorgen dat u alles uit Gneo haalt.

content_ipad App Store Link: https://itunes.apple.com/us/app/gneo/id721651959?ls=1&mt=8

content_crossgrey Website: http://gneo.co

content_facebook   Facebook: https://facebook.com/GneoDay

content_twitter Twitter: https://twitter.com/GneoDay

content_vimeo Vimeo: https://vimeo.com/gneo